Şubat Ayında Sabır Değerini İşledik (Şubat 2024)

Şubat Ayında Sabır Değerini İşledik (Şubat 2024)

ÇEVREME DUYARLIYIM, DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ
Öğrencilerimizin “millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren fertler olmalarına” ayrıca çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı; millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi kendi yaşantılarında inşa etmiş; akl-ı selim, kalb-i selim ve zevk-i selim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamaktır.

Bu proje kapsamında okulumuzda özel eğitim öğretmeni Mustafa AKSU, bilişim öğretmeni Sinan AKTAŞ rehberliğinde ve tüm öğretmenlerin katılımıyla SABIR değerine ait etkinlikler yapıldı. Öğrencilerimiz sabır kolyesi, sabır poşeti, sabırla ilgili vidyo izleme, hikaye okuma-yorumlama, ektiği tohumun sabırla çimlenmesini bekleme, sabırlar 10 parmak yazma çalışması, yaptığı turşunun sabırla olgunlaşmasını bekleme vb. bir çok etkinlik gerçekleştirdiler.

23.02.2024 82

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined